Left the club tipsy, say no mo'

Utgång med dom finaste igår, Helle och Sara. Nivå it was, varför variera sig? Man kankse träffar nya människor osv, farligt farligt.. Nä, vi har faktiskt blivit duktiga på att gå på nya klubbar, och det är jäkligt roligt, men sen så har vi ju en förkärlek för Nivå, speciellt på sommaren.


Efter massa rosé och deep talk hemma hos Sara, så tog vi bussen in till stan, lite svårt att få på partyfeetsen i skorna när man är tipsy..


Hahahha


Varför är det alltid en massa stockholmare som steker på Nivå? Dom gav oss varsitt tomt glas, var på jag blev skitförbannad, vem fan ger ett tomt glas liksom? Så jag kasta det i backen. Borta som jag är så fatta jag inte att drickan skulle komma sen moahaha. Så jag fick snällt plocka upp glaset från golvet.


<3

Kul kväll med en massa dans med dom finaste, kändes fel att bootyshaka med mina gulliga klänning, but I did it anyway moahaha! Haha, jag är en sån jäkla klant, jag och Sara köpte med oss fyllekäk som vi skulle äta hemma och när vi sätter oss i taxin så säger taxichauffören "Tjejer, ni äter inte i taxin va?" Självklart inte säger jag och välter ut drickan på golvet. Good job Johanna!

I'm not a sushi-virgin anymore!

Check this out mofo's!


Vi gick till ett ställe på Centralen och jag köpte 7 bitars.
 
Mickan och Andrea är vana sushi-ätare och är skillade med pinnarna!


Jag hade min egna teknik och det gick väl så där.. Mickan är ungefär lika skillad som mig på att ta kort och cuta bort halva mitt huvud så jag ser skallig ut. Thanks Micks.

Betyget för sushi blir väl medel, inget jag älskade men det går att äta. Men alla brukar säga att det är äckligt i början, så jag kommer väl älska det sen. Nu ska jag snabba mig in i duschen. Ska till Sara och föra med Helle och rosé.


RSS 2.0