Coucou?

Ok, jag såg att det var miljontals år sen jag skrev i bloggen, och man missar ju alla roliga detaljer på facebook liksom. Där vill man ju inte posta vad som helst.. Och nu när Ebba åker och jag typ inte har några svenska kompisar kvar här, så är det br att börja blogga igen så att svenskan inte blir så där dålig igen.

Bon, jag hade världens bästa vår. Hände massa, gjorde massa, loved it. Just nu är det sensommar och snart kommer hösten. Jag har varit tillbaka i Aix i snart 4 veckor, som vanligt går tiden jättefort och det händer en massa. Jag har som vanligt festat, det finns ju en anledning till varför jag blir kallad för party-aupairen för att alla andra är så himla torra och små och jag har hunnit med ett antal utflykter. Jag är fattig nu så försöker spara lite, men har vart i Cassis och gjort en roadtrip genom Luberon som ligger ca. 1,5 tim härifrån och besökt en massa små pittoreska byar tillsammans men min bror och mamma.
Gordes

Jag har börjat skolan igen, både Asti och Is, Is ska jag till idag och om jag inte kommer i den bästa gruppen så kommer någon bli sparkad hårt på smalbenet idag. Innan dess ska jag ta mig en liten springtur. Puss och kram på er!!!

RSS 2.0