Friday night

Som nämnt tidigare, så blev det spontanutgång. Eller egentligen schemalagd utgång som jag ställde in, men sedan la upp på schemat igen. Det var jag och Sara flying solo, det blev park, nivå och park igen. Musiken var inte som den skulle, men det dög. Annars var det en sköjjig kväll. Kul med killar som stöter på Sara, men inte kommer ihåg att de stött på henne tidigare och blivit nobbade haha.







Alright, okay, I don't dance, no way. I just take my Louis rag out and wave it round in the air

I fredags var det dax för utgång med Sara, Mickan och Lina. Vi tänkte prova den nya klubben längst ner på avenyn, Yaki-Da (gamla BLVD, tack gode gud för att dom lagt ner Bullan, jäkla skitklubb). Lite mer andra lång över den, vilket betyder lägre ålder, men dom är stenhårda på den åldern. Själv är man van vid vakter som tänker med dicken och det räcker med klänning och klackar så är du inne. Men inte här inte. Här ska vi vara duktiga och kolla leg och faktiskt bry sig om åldern. Jag tror att jag blivit Aveny-skadad...


Sara och Lina Linn. Detta börjar nog bli Saras signature pose. Så fort hon får lite alkohol i kroppen så rullar hon ut den. Just det, rullar ut den. Sara har världens längsta tunga. Spetsig är den med.


Jag och Micks on the balcony. Även jag ballar ur ibland. Vi kan inte visa dom bilderna här. Här får ni bara se The Claw light. Borde kanske göra ett inlägg om mina händer. Mina beniga händer som förvandlas till The Claw titt som tätt. Aja, whatever, I don't dance no way.

Vi hamnade iaf på Park, alla vägar bär till Park Lane. Rätt bra musik, lite uttjatat bara. Sen att det alltid finns fyllon som kan underhålla en är alltid ett plus!


Up all night



Gårdagens utgång började på Riddim på Henke, teaser där alltså, det var säsongsavslut sist, men ändå så körde dom klubb. I och för sig bara bra för mig och Helle som gick dit. Även en Andrea dök upp en snabbis i en desperat flykt ifrån Avenyn. Hiphop är dock inte hennes grej, men det var kul att ses :)

Sen drog vi vidare till Park och mötte upp Sara  m.fl. Peter Siepen spelade rätt bra musik faktiskt, men han ska alltid säga ngt klumpigt och opassande. Bor det kanske en liten SD:are i Siepen må tro? Det var riktigt kul och jag tog ett ärevarv runt Park med en lånad guldhatt.

Freeeedag!

Fredag är min dag i veckan, eller rättare sagt min, Sara och Helles dag. And it's today! Det blir party och i formen av hiphop ser det ut som. Den bästa formen :D Jag har stannat hemma en enda fredag på typ 7 månader och då klättrade jag på väggarna., så never ever again, utgång it is! Men ska jag till jobbet och slava med Helena. Först ska det märkas skinka och sen ska det shakas booty booby


RSS 2.0