I want you to love me, like I'm a hot pie

Igår var vi hos Helena och firade hennes födelsdag. Det var en massa folk där till att börja med och en hel hundfarm, hennes familj typ samlar på hundar. Och världens sötaste bebis hund på åtta veckor var där, ville pussa krama och ta med hem. 

Helle som är en master chef hade gjort en tapas to die for. Alltid en garanti när man kommer hem till henne, good food! Hon lagar den med kärlek :) Middagen åts tillsammans med Helles kompis Johan, Sara och Emelie (!) Har saknat den tjejen så himla mycket!

Iaf, mys mat och vin, we were on top. Jag, Sara och Helena drog in till stan och gick på Nivå och Park, allt i sin ordning haha. Halvbra musik, men det var kul ändå, för det är det alltid med dom flickorna!


Födelsedagsbarnet och Sara!


Jag pussar på min älsklings-Zoran!

Hade ingen bra bild på min klänning, men jag var söt som socker igår. Jag hade en vippig klänning med rosetter på. Som en prinsessa! Drinken var helt cp-god också. Hallon och annan skit i. Sara var så gullig och köpte dessa till oss, jag drack väl halva innan jag helt plötsligt tappade greppförmågan och bara släppte drinken i backen. Whoopsie! Några flashbacks Andrea kanske??


Stilettos and broken bottles - Sara's B-day pt. 2

Väl inne på Nivå, så kände jag att "Faan vad jag är full". Eller först kände jag att jag var pissenödig, men sen när allt snurrade inne på toan, då tänkte jag så. Nu för tiden så blir jag typ aldrig full. Berusad blir jag, men inte full, tycker att det är så jäkla obehagligt. Kalla mig torr, men jag sprang till baren och hinkade 2 stora glas vatten, man vill ju inte förstöra kvällen det första man gör :P
 

Mikaela och Lina, lookin' good!


Helle och Linda


I was on fire!


Birthday girl!!

Vi drog till Park Lane sen, och jag raggade till mig en drink genom att säga att det var jag som fyllde år. Haha.

Stilettos and broken bottles - Sara's B-day pt. 1

I fredags var det dax att fira Saras 20 årsdag, vilket vi gjorde hos henne. Hennes 10 närmaste vänner, en massa god mat och förfestspel. Jag svarade på alla frågor, kanske bjuder lite väl mycket på mig själv but hey, that's me!

Haha, älskar att Lina alltid är så snygg!


Vi stress-drack vin innan bussen skulle gå, började gå utför här...


Helle var på G.


You, you are so yesterday

Igår kväll var en special evening. Sista Riddim Rockerz på Henriksberg för säsongen, time to say good bye. Grym hiphop-klubb med gött folk som jag verkligen rekommenderar. Riddim kryddar Göteborgs annars så fist-pumpande stekiga klubbscen. Grym musik att skaka rumpa till hela natten lång! Eller inte hela natten, för det stänger kl. 2, det enda negativa med Riddim, man får inte vara där tillräckligt länge!

Men partyanimals som vi är så drog jag, Helle och Sara vidare till Park för att testa deras nya klubb Hej fredag. Igår var det grym musik och när hörde I'm every woman med Whitney Houston, så förstod jag att det var Sebbe som spelade. Avenyns bästa DJ no doubt, spelas det hiphop varvat med Whitney, så är det han som spelar haha.

Kvällen var grym igår, som vanligt med mina guuurls, förutom lite drama på Park som dödade mitt partymode rejält. Men men, sånt som händer.


Jag och Helle på väg in till stan. Sara kom på botemedlet mot min kameras blekeffekter, håll för blixten!


Helena har lagt i beiga slingor i håret och tycker att det har blivit brunt. Hon har börjat nojja som mig, vi kan bilda klubb. Klubben för dom färgblinda.



<3

RSS 2.0