Sushi plus jazz/ölkväll på Wohoo

Vi var hemma från Cassis vid 18-tiden och då var det bara att hoppa in i duschen för att sedan märka att j'ai brulé mes fesses (google translate). Ce n'est pas grave, eh? Och sen bar det iväg till Geisha, den bästa sushirestaurangen här i Aix, där vi hade bokat bord. Vi åt suuuushiiiii!! Yum!

Maarit och Katja

Smukke Steph och jag på Geisha

My foooooood!

My cuties <3

Vi var faktiskt 4 fler, men av någon anledning har jag inte tagit några bilder på dom. Efter middagen åt vi en glass på Giovannis och drog vidare till Wohoo för att träffa Steve och Sean. Det var Seans sista kväll, så vi lovade att ta en öl med honom. Det var någon slags jazzkväll på Wohoo med en fransman som sjöng. Jättebra, verkligen. Vi hade iaf jäkligt roligt, dom killarna har några skruvar lösa, så då blir allt mycket roligare haha :P Vi drog hem vid kl 2 och så var helgen slut. J'ai bien profiter iaf. 8 timmars sömn på en helg, inte dåligt. Sova kan man göra när man döööör!


Kommentarer
Postat av: sara

försökte ge sushi ännu en chans häromdagen, men de går fan inte!!! Ja vill tycka om de, men när ja stoppar in en i munnen vill ja spy!

2011-05-24 @ 16:37:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0